Maailmalta kesäksi Suomeen



Puoli vuotta oltiin Saksassa ja kielitaitoa kertailtiin niin, että hyvään vauhtiin päästiin. Matkaa taitettuna kohta kohti Suomea kaks kuukautta. Mitähän tästä reissusta jäi käteen?

Noh ainakin uusia maita ja kaupunkeja. Paljon on tuumailtu ja pohdittu sekä uutta opittu ja kliseisesti kasvettu ihmisenä. Joskus tosiaan se, että lähtee kauemmas saa tajuamaan mistä oikeasti välittää ja mitä haluaa elämältään.

Turistina Prahassa pääsiäisen aikoihin!
Prahaan meen kyllä vielä uudestaankin :)
Ennen luulin,että vakkarityö unelma-ammatissa olisi se oma juttu. Nyt on kuitenkin ammatillista minää etsitty sellaisen reilun puolen vuoden verran ja hukassa ollaan. Ollaankohan koskaan maalissa? Ei varmaan, aina kuitenkin haaveillaan pikkasen paremmasta.

Matkailu, joka ennen tuntui niin etäiselle on nyt kuitenkin avannut silmäni. Mitä, jos saisit valita missä työskentelet ? Miltä tämä ajatus sinusta tuntuisi? Olen tätä miettinyt nyt tässä parin kuukauden ajan ja ehkä enemmänki. Ajatus houkuttaa kieltämättä, mutta vaatisi uudelleen kouluttautumista. Markkinoinnin perusteos onkin jo aloitettu ja luettuana sivuista jo kahdeksasosa..Hiljaa hyvä tulee, eikös se niin mene?

Alle viikko niin ollaan taas ihanaisen kotimaan maaperällä!  Eli Suomi tältä tullaan! Minä niin oon kaivannut perhettä ja ystäviä. Kesälle on luvassa ainakin yhdet ylioppilasjuhlat, töitä kirkon nuorisotyönohjana kotiseurakunnassani sekä kotimaatilallani.                                                                   



Ps.Otin Roopen askelmittarin käyttöön ja se on nyt ollu käytössä puolitoista kuukautta ja lähes päivittäin on tullut suositus 10 000 askelta kokoon.

Pps. R.I.P pinkit kenkulit :/ Palvelitte mua hyvin uskollisesti, mutta toivottavasti löysin teille hyvät korvaajat :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...