Tiedostomattomuus. Uhka vai mahdollisuus?

Mitäkö tänään ajattelen ? Noh ajatukset ja tunteet menee yhtä vuoristorataa, joten oikein tiedä.
Mitä huominen tuo tullessaan? Missä olen seuraavaksi tai mistä MINÄ haaveilen?

Yritystoimintaa olisi siis tarkoitusta laittaa vireille poikaystävän kanssa. Minustako yrittäjä? Uhka vai mahdollisuus? Mitähän tämä pitää sisälläään? Poikaystäväni on perustamassa yritystä, jonka kautta häneltä voisi ostaa ohjelmointipalveluita tai jotakin vastaavaa :D. Tarkoituksena olisi pitää myös yritykselle omaa blogia, jota yhdessä kirjoittaisimme. Kirjoittaminen on ollut jo isäni unelma, ehkä tyttärkin voisi kokeilla luovuttaan ja ilmaista itseään täten.

Itse olen miettinyt, jos aloittaisin kesällä avoimessa yliopistossa lukemaan kauppatieteitä. Ainut  kysymysmerkki onkin riittääkö aika töiden ohessa opiskella. Pääsisin siis kesäksi tekemään töitä kotiseurakuntaani, jossa tiedossa jokaiselle kesälle jo perinteeksi muodostuneet kaksi riparia.

Seuraavat kaks kuukautta kuitenkin vietämämme reissaten ja laittaen yritystoimintaamme pystyyn. Vähän jännittää aloittaa työskentely yhdessä poikaystävän kanssa, mutta eiköhän siihenkin ajatukseen totu.

Tällä hetkellä vuokrasopimus voimassa 31.3. eli huimat viisi päivää. Tiedossa on kuitenkin seuraava majapaikka pääsiäiseksi. Matkustamme Frühtiin, joka on käytännössä Nurembergiä :) siellä vietämme aikaa 4.4. saakka, jolloin matka jatkuu Prahaan. Prahassa ollaankin kaksitoista yötä eli jos sulla on ehdotuksia, mitä siellä pitää ehdottomasti nähdä niin laita viestiä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...