Puhutaan tänään hiukan ihmeistä. Saatat joskus vastata kaverille, kun hän kysyy: "mitä kuuluu?" & "ei ihmeitä"
Mikä sinun mielestäsi on ihme? Mitä ihme sinusta pitää sisällään?Jokaisella on varmasti tähän omanlaisensa vastaus.
Onko ihme jotain sellaista mitä ehkei voi täysin selittää?  Vaan siihen pitää vain uskoa. Raamatussa puhutaan Jeesuksen erilaisista ihmeistä. 

Minkä ihmeteon sinä muistat hänen tehneen? (Vesi viiniksi, paransi sairaita yms.) Näitä on paljon.
Nostetaan näistä nyt esiin sairaiden parantaminen. Nykyaikana, vaikka lääkitiedekin on paljon kehittynyt noista ajoista, kun Jeesus eli. On vielä paljon sairauksia, joista parantuu ns.  kuin ihmeenkaupalla, kun lääketiedekään ei ole vielä löytynyt kaikkeen vastuksia. Ehkä voimakkaita yhteläisyyksiä, mutta ei 100 prosenttista faktaa.

Onko meillä siis vielä tänäkin päivänä olemassa ihmeitä?  Harva ehkä kokee elämänsä aikana voimakkaita ihmeitä. Mutta pitää muistaa, että jokainen meistä näkee päivittäin useita ihmeitä koulussa, työpaikoilla, kaupungilla tai missä vaan liikkuessaan.

Rakas Taivaallinen Isä,
Kiitos meistä jokaisesta ihmeestä. Muistuta meitä kohtalemaan toinen toisiamme kunnioittavasti. Anna meille myös rohkeus uskoa sinun ihmetekoihisi, mutta myös toinen toisiimme. Vahvista meidän välistä luottamusta sinuun. Suo meille rauhaisa ja levollinen loppu leiri.  Tätä me pyydämme poikasi Jeesuksen Kristuksen nimessä AAMEN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...