Sisko kyläilemässä ja töiden aloitusta

Heheh, taas meni tovi...


Siskokin  tuli käymään kaverinsa kanssa. Lokakuussa tilasin jo liput meille kolmelle David Guettan keikalle Münchenin olympihalliin. Siskon kanssa ei keretty paljon viettää aikaa, kun suurin ajastani meni töissä.Seuraavalla kerralla otan vapaata tai lomaa, että voidaan turinoida kunnolla. Saksassa on kahdeksan ja puolen tunnin työpäivät...

Mitäs kaikkea tässä onkaan tullu tehtyä?! Aloitin työt customer support agenttina... 🤦 Kymmenen päivän koulutus, ei ollut minulle tarpeeksi ja stressaannuin.Stressi luultavasti heikensi vastustuskykyäni ja kolmannen kokonaisen sekä itsenäisen päivän jälkeen huomasin olevani huonovointinen. Seuraavana päivänä menin sitkeästi töihin ja tunnin oltuani jouduin pyytämään lupaa poistumaan pihalle raittiiseen ilmaan josko se auttaisi, muttei ei siitä ollut hyötyä.

Ja eiköhän lähetty sitte kattelee, miten saksalaisten terveyspalvelut oikein toimii. Henkilöstöpuolelta kävin kysyy,että  tietävätkö lääkäriä, joka puhuis englantia ja näin sain ohjeet mennä lääkääriin. Hyölisti lääkäri kirjoitti loppuviikon vappaaksi.

Nyt näillä saikkuvappailla on haaveiltu uudelleen kouluttutumisesta.. Ihka ekasta rinkasta ja totta kai kateltu Netflixin tarjontaa. Kaikki on taas avoimena ja pien immeinen on hyvin hämillään tästä kaikesta. Päässä pyörii, että haluais valita helpoimman tien ja palata Suomeen.

Onkohan se kuitenkaan niin? Nuorena pitää kuulema kokeilla siipiään ja tehdä juttuja mitä vanhempana ei voi. Elänkö siis tällä hetkellä oikein ja kuka sen oikein määrittää? Haluan kyllä matkustaa, mutta joskus tämä tuntuu vaikealle. Sisäinen ääneni sanoo, että ole kiitollinen kun voit tehdä näin, sillä kaikkille se ei ole mahdollista. Ota ilo irti ja elä! Olet nuori vaan kerran!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...