Münchenin ekoja tuntemuksia



Tänään on tasan kuukausi ja kolme päivää, kun täytin 23 ja tein lopullisen päätöksen lähdöstä ulkomaille hakemaan töitä. Nyt istun vuokrakämpällä Münchenissä ja mietin, että mitähän sitä tulikaan tehtyä.

Tähän asti kaikki on mennyt hyvin ja olemme onnistuneet rekisteröitymään Müncheniin sekä allekirjoittanut on käynnyt paikallisessa työkkärissä. Kaiken lisäks pääsen James Bluntin keikalle 13.10.2017!

Joskus vaan tuntuu, että tämäkin reissu olisi jäänyt vain haaveksi ellen nyt olisi tarttunut oivaan tilaisuuteen. Elämä on täynnä valintoja ja uskon, että mikään niistä valintatilanteesta ei välttämättä ole kellekään itsestään selvyys vaan jokaisen on pohdittava päätöksiään.


Ehkä olen nuori ja jalat maassa olevaa tyyppiä ja tykkään perinteistä ja rutiineista. Hypyt uutteen ja tuntemattomaan tuntuvat minusta joskus kovin etäältä, mutta samalta kiehtovilta. Ennen tätä matkaa minulle sanottiin: "Kyllä sinä selviät, oot vain oma itsesi siellä".


Kuuntelin kerrankin sydäntäni :) Onneksi Suomeen on lyhyt matka ja aina voi palata kotikotiin :) Auf Wiederhören ! Bis bald! Ich liebe dich <3 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...