Heissuli vei Suomi!



Viikon päästä meikä lähtee Pariisiin ja sieltä kautta Müncheniin. En voi sanoa muuta kuin, että olen yhtä aikaa innoissani, mutta toisaalta pelottaa. Ajatusta ulkomaille lähdöstä on  kypsynyt mielessäni pitkään eikä sitä meinaa nyt  millään uskoa todeksi.

Kämppä irtisanottu ja lentoliput ostettuna sekä uusi kämppä kahdeksi kuukaudeksi löydetty. Kämpän löytäminen Oktoberfestin aikaan oli oma haasteensa, mutta niin vain me siinä onnistuimme. Tämä viimeinen kuukausi on pistänyt miettimään elämäni prioriteetteja ja mitä olen valmis tekemään toisen puolesta. Tähän on tultu lupauduin lähtemään mukaan Saksaan ilman töitä tai mitään kiinnitystä kyseiseen maahan. 

Onneksi kuitenkin uteliaisuus taitaa voittaa pelon! Saksan kielentaitoni on jonkin verran vielä ruosteessa, mutta eiköhän se sieltä löytyne. Onneksi nykypäivänä sosiaalinen media on hyvä paikka pitää yhteyttä ja löytää uusiakin kontakteja. Toivon, että saan sitä kautta verkostoja ja löytäisin itselleni sopivan työpaikan. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rohkeus. Mikä on sitä rohkeutta? Mitä sinulle tulee mieleen, kun puhutaan rohkeudesta? Rohkeutta on tunnustaa se, ettei tule koskaan...